Cerqueda
Business
Clinic

Vetllem per la salut de la seva empresa

Cerqueda internacional Serveis posa a la seva disposició un nou centre especialitzat en el diagnòstic i tractament de les empreses amb problemes.

La idiosincràsia de les empreses andorranes fa que els problemes de finançament puguin tenir el seu origen en un mal plantejament de mercat o a l'inrevés. La complexitat d'aquests problemes ens ha empès a crear aquest servei integral e integrat, exclusivament pensat i dirigit a trobar línies de viabilitat de les empreses que han entrat en crisi.

Business Clinic® ofereix un equip professional, format per experts en les diferents àrees sensibles de l'empresa, i disposa d'accés a una xarxa global d'experts internacionals, en el cas que sigui necessari.

Business Clinic® treballa amb uns protocols d'actuació propis, que garanteixen el màxim rigor en la diagnosi del problema i la màxima eficàcia en les propostes de solucions. A Business Clinic® anem per feina, som gent d'acció i de resultats.

Business Clinic® treballa en tres fases:

- Diagnosi global de l'empresa. Protocol d'anàlisi que, a part de la revisió comptable/financera i de mercat, estudia al mateix temps la realitat dels recursos materials i financers, i les capacitats de l'equip humà. Aquest procediment ens permet identificar clarament quina és l'arrel del problema o problemes.

- Tractament integral de l'empresa. Protocol que ens permet donar tractament a l'empresa a partir d'adaptar la identitat, l'estratègia i l'estructura d'aquesta a la realitat del mercat.

- Seguiment de les magnituds més importants de l'empresa. Supervisem l'evolució de l'empresa, a partir d'un quadre de comandament específic per sector, que possibilita corregir eficientment allò que no funciona.

Mapa Web I Política de Privacitat I Avís Legal I © 2011 Cerqueda Internacional Serveis. Tots els Drets Reservats.